Sandra's Haircare: Haal uit je haar wat erin zit!

Sandra Ripken kan het niet vaak genoeg zeggen: "haal uit je haar wat erin zit. Maak gebruik van de eigen natuurlijke vallingen, laat je haar technisch goed knippen door een goede kapster en zo haal je het beste uit je eigen haar", en dat is een heel goed advies.

Veel mensen komen toch nog binnen bij Sandra's Haircare aan het begin van de Dorpsstraat in Nootdorp gewapend met een plaatje van een kapsel dat waarschijnlijk zes uur lang gestyled is voor de foto, maar niet bij iedereen toe te passen is. "Wij willen dat klanten ons vertrouwen geven, samen met ons als professionals kijken naar wat het beste bij je past."

Daarom nemen de kapsters van Sandra goed de tijd om het haar te analyseren, te kijken wat de wensen zijn en wat bij je past, aangepast aan de steeds wisselende trends van knippen en kleuren. "En dat wordt weer ontzettend leuk deze herfst. De diepe warme rode en bruine tinten zijn weer helemaal terug en zelfs de permanent maakt weer een opmars. Maar dan gebruik makend van de natuurlijke vallingen. Met ondersteuning creëer je dan mooiere krullen, slagen en vooral dus meer beweging in het haar."

De trend qua kleuren is neutraal, dicht bij jezelf, natuurlijke kleuren, dat kunnen zowel koele tinten als warme kleuren zijn, maar allemaal met een natuurlijke uitstraling. "Maar wat nog veel belangrijker is dan kiezen voor een kleur die bij je past is het bijhouden van die kleur. Daarom bieden we ook de uitgroeiservice, gewoon na drie weken even de contouren bijwerken", legt Sandra uit die hartstikke trots is op haar grote veelal vaste klantenkring. Ze werkt samen met opleidingsinstituut Hairpoint in Den Haag om stagiaires te begeleiden.

En door middel van trainingsavonden met gastkappers of met een professionele educater van Goldwell, voor trainingen en de kennis van de producten.

Sandra's Haircare
Dorpsstraat 2
2631 CT Nootdorp
015-3107979

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 u
Dinsdag 08.30 - 21.00 u
Woensdag 08.30 - 17.30 u
Donderdag 08.30 - 21.00 u
Vrijdag 08.30 - 21.00 u
Zaterdag 08.30 - 16.00 u

 

NAW gegevens

Tel: 015-3107979
Email: info@sandrashaircare.nl
Erkend leerbedrijfWebsite: www.sandrashaircare.nl

Dorpsstraat 2
2631 CT Nootdorp
 Locatie/route