Op deze pagina:

Bij Sandra's Haircare volgen wij veel kapsalon trainingen en bezoeken wij regelmatig vakshows. Hierdoor hebben wij de beschikking over veel innovatieve tools en kennis van de laatste haartrends en -technieken zodat wij nóg professioneler kunnen werken.

Haar kleuren

Eén van onze specialiteiten: Haar kleuren.
U kunt bij ons kiezen voor permanente of semipermanente haarkleuring, maar ook voor ontkleuring kunt u bij Sandra's Haircare terecht.

Permanente kleuringen:

Topchic

Topchic bij Sandra's HaircareGeeft een permanente grijsdekking voor 100% met mooie kleursensaties en gelijkmatige kleurresultaten vanaf de aanzet tot in de punten dankzij het Equalizer System 2.0.
Een haarverf die erg mild is en beschikt over verschillende haarkleuren van blond naar zwart met kleurnuances, zoals bijvoorbeeld koper, rood, goud, violet, enz. De kleuren kunnen ook mooi gemengd worden om zo een unieke kleur te krijgen zonder compromissen voor wat betreft de mildheid. Is het jouw doel om uitzonderlijke schoonheid te creëren? Topchic biedt de perfecte oplossing: een uniek en werkelijk intelligent kleursysteem.

Nectaya

Nectaya bij Sandra's HaircareEindelijk, een permanente haarkleuring zonder ammoniak! Intensief voedend voor haar dat hierdoor duidelijk gezonder aanvoelt. Maar Nectaya is meer dan alleen een ammoniakvrije kleuring. Nectaya verrijkt het haar met voedende verzorging en creëert daarmee de best mogelijke basis voor prachtige kleurresultaten - zonder compromissen.

  • intensief voedende kleur zonder ammoniak;
  • haar dat duidelijk gezonder aanvoelt;
  • compact assortiment van 36 uitzonderlijk rijke kleuren;
  • tot 45% meer kleurbriljantie;
  • betrouwbare grijsdekking – tot 100%;
  • ontkleuring tot 3 kleurhoogtes lichter;
  • geschikt voor alle kleurservices (aanzet, totale haar, highlights).

Semi permanente kleuring:

Colorance haar kleuren

Colorance bij Sandra's HaircareGeschikt voor mensen die tijdelijke een andere haarkleur willen. Colorance is de eerste semipermanente haarkleuring met IntraLipid Technology die de haarstructuur repareert.
Het geeft een laagje om het haar heen en vervaagt langzaam waardoor je geen last hebt van uitgroei. Tegelijkertijd is het een verzorging voor het haar en wordt de haarstructuur hersteld. Haarschubben worden gesloten waardoor een mooie glans in het haar wordt gecreëerd. Colorance geeft een grijsdekking van ongeveer 50%.

Men Reshade

Men Reshade bij Sandra's HaircareGrijsreductie voor mannen voor een frissere, jongere look.
Werkt in slechts 5 minuten!
De mannelijkste manier om grijs haar te reduceren zonder gekleurde look of zichtbare uitgroei. Met Men ReShade heb je heel eenvoudig jouw frisse en ontspannen uitstraling terug. Gewoon bij de wasbak alsof je een wasbehandeling krijgt, werkt Men Reshade binnen 5 minuten en loop je met een constant koel kleureffect onze salon weer naar buiten.

Ontkleuringen:

Silklift

Silklift bij Sandra's HaircareSilklift geeft helderdere resultaten dankzij Anti-Yellow System en bescherming dankzij beproefde ShieldTechnology. Er is een “Strong” voor sterke ontkleuring tot 7 kleurhoogtes lichter en een ”Gentle” (zonder ammoniak) voor milde ontkleuring tot 5 kleurhoogtes lichter. Silklift is de eerste keus voor alle typen highlights en totale ontkleuringen en het Anti-Yellow-System werkt uitstekend tegen ongewenst geeleffect van het haar. Silklift is het Premium Blond met een dubbele belofte: "Krachtiger dan ooit, mild als altijd".

New Blonde

New Blonde bij Sandra's HaircareDe 5-minuten service om de highlightsservice uniek te maken en voor tevreden klanten. New blonde maakt alleen het donkere natuurhaar lichter. De contrasten worden geharmoniseerd voor een ongeveëvenaard natuurlijk blond.

  • New Blonde Uitgroeiservice tussen twee highlightservices;
  • de uitgroei wordt minder hard – voor een zachte overgang tot in de lengtes en een prachtig gemengd blond;
  • Neutral 5 Lifting System voor neutral blond zonder geeleffect in slechts 5 minuten.

 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 u
Dinsdag 08.30 - 21.00 u
Woensdag 08.30 - 17.30 u
Donderdag 08.30 - 21.00 u
Vrijdag 08.30 - 21.00 u
Zaterdag 08.30 - 16.00 u

 

NAW gegevens

Tel: 015-3107979
Email: info@sandrashaircare.nl
Erkend leerbedrijfWebsite: www.sandrashaircare.nl

Dorpsstraat 2
2631 CT Nootdorp
 Locatie/route