Olaplex

Olaplex: de meest populaire salonbehandeling van dit moment. Olaplex is een unieke herstelbehandeling van het haar en de oplossing voor heel veel haarproblemen. Haar wat volledige kapot is kunnen wij weer herstelen. Olaplex zorgt voor sterkte, glans en een gezonde structuur van het haar, doordat het van binnenuit blijvend hersteld wordt.

  • sterker, gezonder en glanzender haar als ooit tevoren
  • vermindert haarbreuk
  • betere elasticiteit
  • langer houdbare kleur
  • makkelijker in model te brengen

Olaplex kan je absoluut niet vergelijken met een standaard conditioner of masker, omdat het niet werkt aan de buitenkant van het haar. Olaplex bouwt het haar van binnenuit op, zonder dat het resultaat uitgespoeld wordt. 

DOWNLOAD FLYER

Hoe werkt Olaplex?

Kleuren, blonderen, maar ook föhnen, stijltangen en invloeden van buitenaf (UV, chloor, zee etc.) beschadigen de haarstructuur. Als gevolg van deze invloeden kunnen zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar beschadigen of zelfs breken. Dit gaat ten koste van de stevigheid en de elasticiteit. Het haar zal broos worden en heeft geen glans meer.

Olaplex verbindt en versterkt de verbroken zwavel-verbindingen aan de binnenkant van het haar. Daardoor verbetert het uiterlijk direct. De conditioner of masker behandeling van Olaplex geeft veel betere resultaten en de kleur-pigmenten blijven langer opgesloten, zodat je langer kunt genieten van een mooie kleur.

Afspraak maken